Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2007 18:04 - Съпруга отказва секс на мъжа си?
Автор: semeistvo Категория: Тя и той   
Прочетен: 6559 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 05.11.2007 18:05


Здравейте, семейство! През последните няколко години за мен и жена ми става все по-трудно да правим секс. Моята съпруга изглежда няма особено желание да бъдем заедно, а аз вече се чувствам неудобно да повдигам въпроса. Какво да правя? Иван, Трявна


Тагове:   мъжа,   отказва,


Гласувай:
0



1. semeistvo - Отговор
05.11.2007 18:12
Здравей, Иван!

Твоята реакция по отношение на нежеланието на жена ти да имате секс ме учудва - сексът е проява на отговорност! Това не е твой или неин проблем - това е ОБЩ проблем, с който трябва да се справите ЗАЕДНО, а ако е невъзможно заедно, с известна помощ отвън. Ако някой от партньорите не проявява физическо желание към другия, това е сигурен сигнал, че връзката е застрашена и най-уязвим в случая е мъжът. Тук говоря за възможна изневяра или поява на сексуална фрустрация до степен, която в даден момент може да се прояви в естественото. Понеже колко ще издържиш без секс с жена до себе си? Лишаването от секс всъщност представлява форма на малтретиране в брака, която в един по-късен етап може да донесе сериозни последствия върху връзката. Сексът не е мръсна дума, той е задължение в брака. Всяка двойка следва да определи честотата на половите си сношения в зависимост от темперамента, предпочитанията и възрастта си (само моля те не приемай това като догма - всяка двойка има собствени сексуални особености). Тук не говоря за краен легализъм - разбира се, че съществуват етапи, когато една двойка се нуждае от въздържане, особено покрай менструация, бременността, или в период на по-интензивни жизнени преходи. Когато обаче липсата на сексуално единство е начин на живот, проблемът е налице.

Не казвам сега да нападнеш жена си с думите, че те мартретира, но тя ще трябва да разбере, че вие всъщност имате проблем, който подлежи на терапия. Говори сериозно с жена си, обясни и чувствата си и й кажи ясно, че изрично настояваш да отидете заедно на консултация. Между другото, Иван, струва ми се, че имате генерален проблем в комуникацията по отношение на секса и подозирам, че жена ти иска да имате секс не по-малко от теб!

Стоян
цитирай
2. newal - ima nujda ot stimul i novost
22.11.2009 21:23
Zdravei, spored men ima nujda ot malko poveche ohajvane. Obiknoveno kato se ojenqt myjete zabravqt che jenite vse oste imat nujda ot postoqnno uhajvane daje i naj-malkia jest gi pravi usmihnati a i ot tam malko po razlichno otnoshenie v legloto,kakvo obicha kak go obicha. Bi trqbvalo da znaete gore dolu kakvo predpochita ako ne ste siguren che vsichko znaete ogledaite se oslushaitese i ste razberete ako ima nesto koeto vse oste ne ste usetili za neq che i haresva.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: semeistvo
Категория: Тя и той
Прочетен: 101706
Постинги: 11
Коментари: 27
Гласове: 740
Архив